Welkom op de website van tafeltennisvereniging Olympia uit Goor (Hof van Twente). Hier kunt u algemene informatie over Olympia en tafeltennis in Goor vinden.

Laatste nieuws

• Zowel voor het eerste als tweede team breken spannende tijden aan. Het eerste heeft nog een minieme kans op handhaving. De achterstand op de veilige 4e plek is 3 punten met nog twee wedstrijden te gaan. Het tweede doet het goed in hun eerste klasse maar kijken tegen een groot gat aan voor handhaving. Omdat het derde bovenaan staat in de derde klasse lijkt het erop dat Olympia volgend jaar met 3 teams in de tweede klasse is vertegenwoordigd.
    • De bardienstlijst is te vinden via Bardienst.
    • Indien u zaken mist of opmerkingen hebt kunt u een mail sturen naar info@ttv-olympia-goor.nl