Hier kunt u algemene informatie vinden met betrekking tot competitiespelen en contributie betaling. Onder aan de pagina staat een 'inschrijfformulier' die u moet invullen bij het lid worden van onze vereniging.

Competitie:

Per jaar zijn er voor zowel jeugd als senioren twee competitieronden. De najaarscompetitie loopt vanaf september t/m december, de voorjaarscompetitie van januari tot mei. Elke competitie bestaat uit 10 wedstrijden waarna de beslissing valt mbt promotie en degradatie.
De wedstrijden voor de jeugdcompetitie worden gespeeld op zaterdagmorgen of op zaterdagmiddag. Onze thuiswedstrijden voor de jeugd zijn op zaterdagmiddag tussen 14:00 - 17:00 uur. De  thuiswedstrijden in de seniorencompetitie worden op door-de-weekse avonden verspeeld waarbij onze thuiswedstrijden op donderdagavond tussen 19:30 - 23:00 uur worden afgewerkt.

Toernooien:
Er zijn meerdere toernooien buiten onze vereniging door het jaar waar aan kan worden deelgenomen waaronder de regiokampioenschappen. Verder zijn er twee onderlinge toernooien per jaar. In januari voor de voorjaarscompetitie de clubkampioenschappen en na afloop van de voorjaars competitie de Johan Fokkert bokaal.

Clubkleuren:
De clubkleuren van Olympia zijn een bordeaux rood shirt en zwarte broek. Het shirt is verkrijgbaar via de vereniging. Verder witte sokken en sportschoenen met een witte zool.

Contributie

De contributie voor competitiespelende senioren bedraagd, met ingang van 1 september 2015,  €13,00 per maand. Voor studerende/recreatief spelende senioren €8,00 per maand en voor junioren € 6,00 per maand.

U wordt verzocht om de contributie maandelijks vooraf te voldoen bijvoorbeeld via een betaalopdracht binnen uw internetbankieren omgeving.
Rekeningnummers
Postgiro: NL91INGB0003298710
Bankrekening: NL26ABNA0593641450 ABN-AMRO te Goor
T.n.v. Penningmeester T.T.V. Olympia, P. Leydekkers Huygenstraat 4 Goor.

Contact:
Voor verdere informatie of opmerkingen kunt u mailen naar:
                               secretaris@TTV-Olympia-goor.nl
Ook kunt u ons natuurlijk altijd bereiken tijdens de normale speeluren.
Speeladres: Kievitstraat 65, Goor. Telefoon: 06-12856519

Inschrijfformulier:
Lid worden kan via het invullen van het het onderstaande inschrijfformulier. Deze kan worden gemaild naar secretaris@TTV-Olympia-goor.nl of uitgeprint en ingeleverd aan de zaal.

Opgaveformulier
Hier kunt u uw gegevens ingeven en versturen via de onderstaande knop.
Naam*
Voornaam*